Werkzaak geïnformeerd over In de Logistiek Rivierenland

Werkzaak geïnformeerd over In de Logistiek Rivierenland
Logistics Valley Rivierenland maakte onlangs alle werkcoaches en teamleiders van Werkzaak bekend met de mogelijkheden van digitaal platform In de Logistiek Rivierenland. Ook UWV nam kennis van deze manier van vinden van werk en opleidingen, aangezien de samenwerking met Werkzaak hecht is.
Met Werkzaak en UWV is nu afgesproken, dat ze werkzoekenden en mensen die door de organisatie worden begeleid zullen wijzen op In de Logistiek Rivierenland. Het platform bestaat nu ruim een jaar en werd onlangs uitgebreid: er is ook een pagina met opleidingen aan toegevoegd, opleidingen die werkzoekenden helpen aan leuke banen in de logistieke sector, een van de grootste werkgevers in het rivierengebied.

Projectleider Elise Gerritsen legde onder meer uit, dat In de Logistiek Rivierenland niet puur is bedoeld om matches te bewerkstelligen, maar ook de bekendheid van de logistieke bedrijven als werkgever vergroot. Werkzaak gebruikt het platform onder meer ook voor zij-instromers uit andere sectoren op de mogelijkheden binnen logistiek te wijzen: er zijn vacatures op vele niveaus en voor mensen met veel verschillende achtergronden en opleidingen. “Beschouw In de Logistiek als ondersteunend aan de inspanningen van andere organisaties en uitingen op sociale media.” Werkzoekenden die zich aanmelden worden door Logistics Valley Rivierenland gewezen op vacatures die aan hun profiel voldoen. Dat kan in persoonlijk contact, maar ook via pushberichten op e-mail.