Logistieke Roadshow in oktober weer langs scholen

Logistieke Roadshow in oktober weer langs scholen
De roadshow met als thema 'Een smakelijke tour door de wereld van de logistiek' is van 2 t/m 6 oktober 2023 weer op de schoolpleinen van het voortgezet onderwijs in Rivierenland. De opening is die maandagmorgen in Tiel.

Na de thema's Festival en Fashion, wordt de logistieke roadshow dit jaar opgebouwd rond het thema logistiek en transport van 'Food'. Voorafgaand aan de Logistieke Roadshow geven ondernemers Masterclasses over de mooie en diverse wereld van de logistiek. Voor geïnteresseerde klassen is het mogelijk bedrijfsbezoeken te doen.

De logistieke roadshow bestaat uit challenges; spellen die refereren aan logistieke rollen. Hiermee kunnen leerlingen duidelijk zien welke rol/opleiding hen goed ligt. Samenwerking onderling is nodig om de challenges goed af te ronden. Een ieder pakt hierin automatisch zijn/haar eigen rol. Met de logistieke roadshow geven we scholieren tussen 13-17 jaar inzicht in de dynamiek en diversiteit in de wereld van de logistiek. Meer weten en/of een bijdrage leveren: info@logisticsvalley-rivierenland.nl