Inspiratiesessie HAN: zinvolle informatie uit data halen

Inspiratiesessie HAN: zinvolle informatie uit data halen
Het DAC Netwerk, een initiatief van de HAN, houdt woensdag 23 februari vanaf 9.00 uur een digitale bijeenkomst over de mogelijkheden van het zichtbaar maken van data. Spreker is John Smits (docent HAN en DGA van FinAction Adviseurs), die stelt: “Bedrijven moeten mee in de digitale transformatie: als bedrijven deze kans niet pakken is het de vraag of ze er over vijf jaar nog zijn”.
Het DAC is een leernetwerk voor de ontwikkeling van Data Analyse Competenties dat bestaat uit professionals uit het MKB en studenten. John Smits (1971) inspireert al jaren cursisten als het gaat om de regisseursrol op het snijvlak van IT & business. Het werken met nieuwe technieken, durven te pionieren en verandermanagement zijn voor John een tweede natuur. Hij spreekt en verstaat als geen ander de taal van de mkb-er en de mogelijkheden van data in bedrijven: hoe bedrijfsdata duidelijk kunnen worden gepresenteerd, en gebruikt kunnen worden als sturingselement..

Dit is de eerste inspiratiesessie in een reeks van vijf bijeenkomsten rond het werken met data van het lectoraat Logistiek en Allianties van de HAN. Deze bijeenkomsten zijn vooral bedoeld voor mkb-bedrijven met omvangrijke logistieke processen of logistieke dienstverleners.

Aan de online-sessie van 23 februari kunnen ook data-minded studenten deelnemen. Het einde is om 10.15 uur.
 
1 juni 2022 Datamining Schatgraven met data 
22 september 2022 Datavisualisatie  Storytelling met data 
26 oktober 2022 Procesmining In de flow met Data 
30 november 2022 Forecasting Vooruitkijken met data  

Aanmelden kan  Hier