Column Gert Jan Willems

Column Gert Jan Willems
Onze regisseur Logistics Valley Regio Nijmegen gaat ons verlaten.Tenminste; als regisseur cq project manager algemeen. Wel blijft Ben de Logistieke Roadshow ondersteunen. De maand april zal gebruikt worden voor de overdracht. In deze nieuwsbrief het afscheidswoord van Ben en de introductie van zijn opvolger Roger van Hoesel.

Ben heeft de afgelopen 3,5 jaar Logistics Valley Regio Nijmegen op een hoger niveau gebracht. Met  inzet, kennis en kunde. Maar vooral met passie en verbinding naar onze achterban. Al onze leden weten dan exact waar ik het over heb. Gelukkig blijft Ben voor een deel verbonden aan Logistics Valley. Wij bedanken hem voor zijn tomeloze inzet, en wensen hem veel goeds en vooral goede gezondheid toe.
 
Ook Etienne Vermeulen heeft na 12 jaar Logistics Valley Regio Nijmegen verlaten. Vanuit zijn rol als accountmanager gemeente Over Betuwe en later gemeente Lingewaard.  Ook Etienne heeft met passie en beleving vanuit zijn rol enorm bijgedragen aan een mooie ontwikkeling. Namens ons allen : Etienne bedankt !