Onderwijs-HBO

Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN)

De HAN biedt verschillende logistieke bacheloropleidingen aan, van tweejarig duaal, tot vierjarig deeltijd en voltijd. De HAN biedt ook diverse interessante cursussen en post-hbo opleidingen aan.  In het voorjaar van 2022 start bijvoorbeeld de post-hbo opleiding Plannen in de zorg.
 

Associate degree Logistics Management duaal

Wil je medewerker leren hoe logistiek slimmer en duurzamer kan? Meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk? In de tweejarige hbo-opleiding Logistics Management duaal gaan de medewerkers naar college maar blijven ook werken. De nieuwe planningsvaardigheden komen zo direct van pas!
 

Associate degree Logistics Management deeltijd

In twee jaar een hbo-diploma in de logistiek halen? Snel aan de slag met transportplanning, voorraad beheer of supply chain management? Dan is de verkorte opleiding Associate degree logistiek deeltijd aan de HAN ideaal voor medewerkers in je bedrijf die al een tijdje werken en klaar zijn voor een volgende stap.

Bachelor Logistics Management deeltijd

Robots in distributiecentra, medicijnen afleveren met drones, groeiende export en steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Volg de nieuwste ontwikkelingen en groei verder als logistiek manager, planner of adviseur met de vierjarige opleiding Logistics Management in deeltijd.

Bachelor Logistics Management voltijd

Een online bestelling hebben we de andere dag in huis, onze smartphones worden in China geproduceerd, moeten via slim transport naar Europa, komen in een distributiecentrum te liggen en gaan naar de eindgebruiker. Kies jij Logistics Management, dan maak jij dat mogelijk.

Voor ondernemers is het interessant te weten dat hbo-stagiaires en afstudeerders een belangrijke impuls kunnen geven aan innovatie binnen het bedrijf door het uitvoeren van een stage- of afstudeeropdracht. Zie hiervoor de Wegwijzer Gelderland.