Netwerk DataAnalyseCompetenties

Netwerk DataAnalyseCompetenties
Nieuw initiatief van de HAN in samenwerking met Logistics Valley: het Netwerk DAC.

DAC biedt logistieke mkb’ers de kans om op een eenvoudige werk te maken van het gebruik van data in hun bedrijf. Sjoerd Wensink: “We bieden kennis én mankracht om aan de slag te gaan met data."

 
Sjoerd Wensink, werkzaam voor de HAN: "Voor veel logistieke mkb’ers is het nog een ver-van-mijn-bed-show: een datagedreven bedrijfsvoering. Ik hoor van veel bedrijven dat ze wel willen maar vaak niet weten hoe of dat het simpelweg aan mankracht ontbreekt. En dat is het mooie van DAC: we bieden zowel de kennis als de mankracht om hiermee aan de slag te gaan. In een voorbereidend gesprek stellen we vast welke data beschikbaar is, hoe die verzameld wordt en welke voordelen je voor je bedrijf ermee kan behalen. Deze vragen kun je ook al online voorbereiden. We formuleren samen een stappenplan en concrete projecten die samen met studenten kunnen worden uitgevoerd.

netwerk-dac-schema

We betrekken experts uit ons netwerk in DAC om hun kennis te delen. We willen met DAC de hele logistieke sector in Gelderland de kans geven om datagedreven te ondernemen.”
Een artikel over het NetwerkDac met Sjoerd Wensink, vindt u hier 
Voldoende aan de brochure, klik dan hier De hele poster in beeld: klik hier