Wie doet mee aan proef elektrische truck?

Wie doet mee aan proef elektrische truck?
Het Logistiek Café van woensdag 24 november draait rond rijden met elektrische trucks en de energietransitie. We gaan een proef doen. Wie is geïnteresseerd, kan zich even melden bij info@logisticsvalley-rivierenland.nl.
Niet alleen komt een medewerker van Renault Trucks uit Beesd vertellen op wat voor manier andere logistiek ondernemers omgaan met elektrisch rijden, hij onderzoekt ook de animo voor een test met een dergelijke truck in de regio Rivierenland.
De Culemborgse wethouder Joost Reus, portefeuillehouder energie in het regiobestuur, komt uitleggen wat de Regionale Energie Strategie inhoudt. En wat er nog moet gebeuren om het rijden met elektrische trucks in het gebied mogelijk te maken. Want: is er wel voldoende laadcapaciteit en kan het netwerk die vraag wel aan?  
Hans van Zuijdam en Tjerry Verhoeven, regiovoorzitter en regiomanager van VNO-NCW Midden, geven vanuit een breder bedrijfsleven-perspectief zicht op de energietransitie; interactief, uw vragen zijn welkom.
Tenslotte wordt door een deskundige nog uitgeweid over het gebruik van zonnepanelen op bedrijfspanden van logistieke bedrijven. Menig logistieker heeft ze al, maar er zijn nog veel daken leeg. Wat heb je nodig en hoe regel je een gunstig energieverbruik door die zonnepanelen aan te schaffen?