Webinar ‘Strategische inzet van personeel. Over duurzaam beleid en management.’  

Webinar ‘Strategische inzet van personeel. Over duurzaam beleid en management.’  
De wereld om ons heen verandert snel, ontwikkelingen op het gebied van technologie, duurzaamheid, demografie, dataficering en globalisering hebben grote invloed op klantvragen, die steeds complexer worden.

Management van personeel als strategische asset is noodzakelijk voor ondernemers in de logistieke sector, niet alleen om deze ontwikkelingen te kunnen blijven volgen maar nog veel meer om hierop te kunnen anticiperen. Dit betekent veel voor het aanpassings- en verandervermogen van werknemers én werkgevers. Bedrijven die lenig genoeg zijn om de personeelscapaciteit en vaardigheden van werknemers te laten meebewegen met deze veranderende doelen hebben de toekomst.
Tijdens het webinar ‘Strategische inzet van personeel. Over duurzaam beleid en management’, dat Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en Logistics Valley gezamenlijk organiseren op dinsdag 6 juli 2021 van 13.00 tot 14.00 uur geven we antwoord op belangrijke vragen als: 
  • Hoe creëer ik continuïteit en wendbaarheid van mijn bedrijf met strategische inzet van personeel? 
  • Hoe zorg ik te allen tijde voor voldoende personeel dat, nu én in de toekomst, beschikt over de essentiële vaardigheden?
  • Hoe positioneer ik mij als aantrekkelijk werkgever? 
  • Een wendbaar bedrijf vraagt om wendbare medewerkers. Welke beweging is daarvoor nodig? Wat betekent dit voor veranderend leiderschap?
  • Hoe zorg ik er voor dat mijn personeel vitaal en gemotiveerd blijft tot aan de eindstreep die steeds verder weg komt te liggen? 
Vragen die in toenemende mate op de agenda’s van HR én directie staan. 
 
Naast presentaties van het STL, geven ondernemers uit de regio's hun visie over dit thema. Aan de invulling van het programma wordt gewerkt. 

U kunt zich hier aanmelden