Tactisch overleg ondernemers jaarprogramma Logistics Valley Rivierenand

Tactisch overleg ondernemers jaarprogramma Logistics Valley Rivierenand
Het tactisch overleg van ondernemers in Logistcs Valley Rivierenland van 19 januari ging voornamelijk over de agenda en speerpunten van activiteit voor het nieuwe jaar.

Dat gebeurde in aanwezigheid van Angelique Loos, Sanne Werring, Arjan van Geffen, Derk van den Haak en Stephan Vonk. De agenda van 2024 is besproken met de ondernemers, waarbij zij hun steun hebben uitgesproken voor de bijbehorende speerpunten. 
Naast duurzaamheid (ZE-truck en trekker) en de jaarlijkse roadshow voor middelbare scholen staat het thema trainen en ontwikkelen (een leven lang leren) centraal. In het eerste kwartaal van 2024 wordt er door de ondernemers gezamenlijk gewerkt aan de ontwikkeling van een opleiding voor het herkennen en bespreekbaar maken van overbelasting bij medewerkers. In de hectische, drukke en no-nonsense omgeving van de operatie is dit niet altijd gemakkelijk en vanzelfsprekend. 

Daarnaast vergroten de partners en Logistics Valley de ambities door gezamenlijk een trainingsprogramma op te zetten voor de teamleiders in de operatie waarbij het versterken van management vaardigheden en soft skills op de agenda staan.
Tevens wordt er in 2024 ruim aandacht geschonken aan de ontwikkelingen op het gebied nieuwe technologie en IT. Denk daarbij aan workshops over de impact van AI op de bedrijfsvoering in transport en logistiek en een pilot met online leeromgevingen.