Opleiding middenkader: module Bedrijfsvoering start

Opleiding middenkader: module Bedrijfsvoering start
De nieuwe module, Bedrijfsvoering, van de opleiding Logistiek Middenkader begint in september. De opleiding bestaat uit drie modules, waarvan de eerste, over Leiderschapsvaardigheden, al bijna is afgerond.
Docent Ruud van de Garde van de HAN verzorgt de lessen: “Theoretische kennis van modellen is belangrijk bij het oplossen van een bedrijfsprobleem. Hoe kun je de klant het beste van dienst zijn, kortom, je moet strategisch en tactisch kunnen nadenken. Maak een analyse, budgetteer, plan en implementeer de optimalisatie. Maar je moet het vooral praktisch kunnen toepassen. Theorie en praktijk dus, daar gaat de module over.”
De derde module, over communicatievaardigheden, staat voor voorjaar 2021 op de agenda.
De module Bedrijfsvoering geeft recht op een certificaat op hbo-niveau. De lessen zijn ontwikkeld door Logistics Valley, ROC Rivor en de HAN. Het is voor werkenden een flexibele oplossing die vaardigheden en kennis biedt die meteen in de praktijk zijn toe te passen. De lesstof en het huiswerk worden in de alledag van het werk door cursisten gebruikt en verwerkt.
 
Inschrijven op de losse module, bedoeld voor mensen uit de praktijk van transport en logistiek, kan nog: elise@logisticsvalley-rivierenland.nl