Netwerk DAC: Kennis op het gebied van datagedreven werken vergroten!

Netwerk DAC: Kennis op het gebied van datagedreven werken vergroten!
Het lectoraat Logistiek en Allianties van de HAN is 7 september met een groep gemotiveerde ondernemers en studenten gestart met de bijeenkomsten van Netwerk DAC. Dit leernetwerk voor de ontwikkeling van Data Analyse Competenties (DAC), wil de kennis op het gebied van datagedreven werken vergroten. Dat gebeurt samen met de medewerkers van logistieke bedrijven in Gelderland en hbo-studenten onder leiding van experts van de HAN en haar netwerk.

De medewerkers van Netwerk DAC hebben met elk deelnemend bedrijf een gesprek gevoerd aan de hand van de door het lectoraat ontwikkelde scan. Met vragen over de organisatie, de vaardigheden en de infrastructuur rond datagedreven werken, is er een beeld gevormd van waar het bedrijf staat en nog belangrijker: wat het bedrijf wil bereiken met de deelname aan Netwerk DAC. Deze gesprekken waren positief en enthousiasmerend. Het team van Netwerk DAC begint met hooggespannen verwachtingen aan deze ronde. Projectleider Hans van Poppel: “De gesprekken zijn allemaal zo positief en enthousiasmerend verlopen dat we erg uitkijken naar de resultaten van deze ronde in februari 2023.”

Nieuwsgierig naar wat de deelname aan Netwerk DAC voor jouw bedrijf en professionals kan betekenen? Bekijk gerust de website!

Nog beter: schrijf je in voor ons Festival Unboxing Logistics op 22 september op de campus van de HAN, Ruitenberglaan 31 in Arnhem. Daar komt het datagedreven werken in een van de lezingen en workshops ook aan bod.

foto: Hans van Poppel, projectleider DAC