Medel centrale vaccinatieplek Rivierenland

Medel centrale vaccinatieplek Rivierenland
De nieuwe vaccinatielocatie aan de Biezenwei op bedrijventerrein Medel draait inmiddels op volle toeren: er worden aan de lopende band medewerkers uit de zorg gevaccineerd tegen corona.
Medel toont zo weer het hart van de logistieke hotspot Rivierenland te zijn: de regio is centraal gelegen voor én er was snel ruimte beschikbaar voor het inrichten van het vaccinatiecentrum en de aanleg van de bijbehorende parkeerplaats.
Het is de grootste vaccinatielocatie in de regio Gelderland-Zuid met 14 ‘priklijnen’ waar, afhankelijk van de hoeveel beschikbare vaccins, ongeveer 1500 mensen geprikt kunnen worden.
Naast prikkers heeft de GGD personeel in dienst om alles rondom het vaccineren in goede banen te leiden. Een deel van het personeel gaat de kantoorruimte gebruiken. Het prikken zelf gebeurt in de grote hal ernaast. Voor het goed regelen van de verkeersstromen en het parkeren worden parkeerregelaars ingezet. Het pand wordt 24 uur per dag bewaakt.
De GGD laat weten te hopen op goede samenwerking met haar nieuwe buren op Medel.
Op www.coronavaccinatie.nl staat informatie over wie wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie. Wie aan de beurt is ontvangt via de post een uitnodiging van het RIVM.