Logistiekers winnen All-In-Werkgeversprijs

Logistiekers winnen All-In-Werkgeversprijs
H&S Coldstores uit Beneden-Leeuwen en Mainfreight uit Zaltbommel hebben beide de All-In-Werkgeversprijs van Werkzaak Rivierenland gewonnen.
Beide logistieke bedrijven blinken uit door het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid, stelt het juryrapport: ze geven mensen met een arbeidsbeperking een kans.
De jury van Werkzaak (een gemeenschappelijke regeling van de acht regiogemeenten), heeft per gemeente een winnaar gekozen en afgelopen maandag de uitreiking digitaal gedaan: zo feliciteerden wethouder Bert van Swam van West Maas en Waal en wethouder Kees Zondag van Zaltbommel de winnaars per vlog.
De aard van de inzet van de werknemers kan variëren; geboden kansen en mogelijkheden verschillen per werkgever. Maar ook in de logistiek worden ze dus met open armen ontvangen. Deze werkgevers in het rivierengebied denken creatief en creëren draagvlak binnen de organisatie. Gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie en zo volwaardig te participeren in de maatschappij.
Bij de winnaars wordt een pakket afgeleverd met hierin een persoonlijke brief, het juryrapport en een cheque voor het maken van een bedrijfsfilm. Verder de All-in Werkgevers-bokaal en veel lekkers om te delen met artikelen van Puur Betuws, streekproducten dus.