Logistiek Café weer open op 23 juni

Logistiek Café weer open op 23 juni
Het Logistiek Café van Logistics Valley is terug: woensdag 23 juni hebben we weer bier en bitterballen. Na een mooi programma overigens, dat draait rond het project Kansen Voor Water over containervervoer per schip vanuit de terminals in de Gelderse corridor (Tiel, Nijmegen en Doesburg).
Maar…  er is een maar: we zijn live bijeen op Medel, maar we kunnen maximaal 30 personen ontvangen. Corona is nog niet verdwenen. Bij bier en bitterballen gaan de ondernemers, onze partners, voor. Meld je dus snel aan bij nathalie @logisticsvalley-rivierenland.nl en we laten weten of er een stoel voor je is. We beginnen om 16.00 uur.
Iedereen is welkom: we hebben die middag ook een livestream beschikbaar.
Dit is de directe 
">link naar de livestream.
 
Logistiek makelaar Hendrik Jan van Engelen werkt namens Provincie Gelderland in de Geldewrse transportcorridor en vertelt hoe je een afweging kunt maken over gebruik van containervervoervoor over water. Hij werkte lang in Brabant en zorgde er dat veel ondernemers het licht zagen voor gebruik van deze modaliteit.
Uit de praktijk komt Jacco van de Vliet, operationeel manager van Napoleon, Canadees producent van high-end barbecues. Het op Medel gevestigde DC voor Europa is juist op die plaats ingericht vanwege de naastgelegen containerterminal.
Elise Gerritsen, projectmanager voor Logistics Valley, vertelt over de scans die de HAN aanbiedt als onderdeel van het onderzoek naar de mogelijkheid tot combineren van goederenstromen over water, dat onder rivierenlandse logistiek ondernemers wordt uitgevoerd.
En tot slot: even een feestelijk moment wanneer de geslaagden voor de Logistics Valley-opleiding voor logistiek worden gefeliciteerd met hun certificaat.