In de Logistiek Gelderland breidt uit naar Regio Nijmegen!

In de Logistiek Gelderland breidt uit naar Regio Nijmegen!
Het platform ‘In de Logistiek Gelderland’ is niet nieuw binnen Logistics Valley, maar wel voor de regio Nijmegen. Logistics Valley Rivierenland en Logistics Valley Liemers-Achterhoek zijn ons al voorgegaan. Met dit platform wordt het logistieke bedrijfsleven in de spotlight gezet én worden vacatures overzichtelijk onder de aandacht gebracht voor werkzoekenden.

Het ophalen van de bedrijfsprofielen en vacatures voor ‘In De Logistiek’ vraagt de nodige inzet en tijd. We zijn dan ook erg blij dat we deze ondersteuning hebben gevonden in de persoon van Linda Kuipers. Linda is tien jaar mede-eigenaar geweest van Koeltrans Angeren BV en dus gepokt en gemazeld in de logistieke wereld. Daarnaast is Linda 2,5 jaar HR-manager geweest bij Koeltransport Aalsmeer BV en sinds 2023 heeft zij haar carrière voortgezet als interim HR-professional.

Linda kijkt ernaar uit contacten te leggen met bedrijven binnen Logistics Valley Regio Nijmegen om de mogelijkheden van ‘In De Logistiek’ onder de aandacht te brengen. "Het is één van de manieren om voor de sector een beeld te scheppen van werk dat niet alleen een maatschappelijk belang vertegenwoordigt, maar ook nog leuk is om te doen," aldus Linda.

De website van Logistics Valley wordt totaal vernieuwd, waarin het platform ‘In De Logistiek’ een eigen plek gaat krijgen. De komende maanden zal Linda de contacten gaan leggen om samen met de logistieke bedrijven aan een mooi platform te bouwen!

We kijken vol verwachting uit naar de ontwikkelingen en zijn ervan overtuigd dat ‘In De Logistiek’ een waardevolle toevoeging zal zijn voor de regio Nijmegen. Daarnaast kijken we uit naar een mooie vruchtbare samenwerking met Linda.