Dag van de Logistiek 29 oktober in Culemborg

Dag van de Logistiek 29 oktober in Culemborg
De Dag van de Logistiek is dit jaar op 29 oktober, in de Evenementenhal op Pavijen in Culemborg. Natasja van Duijn is, namens ROC Rivor, coördinerend organisator. Logistics Valley is facilitator van deze informatiebijeenkomst, die afgelopen jaar zo’n 600 leerlingen trok naar Medel in Tiel.
“Ik houd van organiseren, heb veel contacten met andere onderwijsinstellingen, en ken ook veel bedrijven. Dat netwerk is belangrijk, want de Dag is niet alleen te realiseren door ROC Rivor. Ook het KWC is present, en het Centraal Boekhuis, waar een docent van ROC het vak logistiek doceert. Het Sectorinstituut, Werkzaak, Logistics Valley, het parkmanagement van Pavijen, Regio Rivierenland en de gemeente Culemborg leveren ook een bijdrage. Geweldig dat iedereen er zo de schouders onder zet.” Bedrijven en opleidingen presenteren zich in oktober in de hal om te laten zien dat in transport en logistiek leuk en interessant werk is te vinden. Zowel voor mbo-ers als voor hbo-studenten. 
“Inschrijven kunnen de scholen straks via de website van ROC Rivor, de dag is ook toegankelijk voor klassen van basisscholen. Bij ROC Rivor zijn veel leerlingen actief voor het evenement. Ze maken een speciale app, onze beveiligers in opleiding werken die dag, degenen die voor gastvrouw leren zijn aan het werk, iedereen doet mee. Het is bovenal echter een gezamenlijk project, niet van een school, persoon of bedrijf alleen.”