Inschrijving open nieuwe cursus middenkader logistiek

Inschrijving open nieuwe cursus middenkader logistiek
ROC Rivor-docenten Bauke Felix en Adrie Pol reikten in juni aan vijf deelnemers van de middenkaderopleiding van Logistics Valley hun afsluitende certificaten uit. Na de vakantieprriode begint een nieuwe cursus, waarvoor de inschrijving weer open staat.
Dat gebeurde als slot van het Logistiek Café op Medel en sloot de wintermodule ‘communicatie voor leidinggevenden’ van de logistieke middenkaderopleiding af. Voor het komend najaar is een nieuwe module in voorbereiding, bedrijven kunnen hun medewerkers vast aanmelden voor deelname bij Logistics Valley Rivierenland.  
Het bleek een heel praktische opleiding, en dat beviel de logistiekers die meededen goed. Opdrachten en lesstof waren nauw afgestemd op de praktijk en konden eigenlijk meteen worden gebruikt, zo stelde Felix. Hij benadrukte ook de goede samenwerking met de HAN bij het opstellen en de inhoud van het lesprogramma.

De opleiding voor logistiek middenkader is één van de projecten die op vragen van ondernemers aan Logistics Valley zijn opgezet. Aanmelden via nathalie@logisticsvalley-rivierenland.nl.