Vestigen

Vestigen

Ondernemen in de regio

Logistics valley is de regio die zich onderscheidt door een unieke mix van gespecialiseerde logistiek dienstverleners, verladers van wereldklasse en innovatieve start- en scale-ups. Gedegen kennis, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en de wil om continue te verbeteren, zijn kenmerkend voor de bedrijven in Logistics valley.

Met een duurzame samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten, waarborgt de regio een continue aanvulling van nieuw (logistiek) talent.

Ook is er een sterke focus om de excellente infrastructuur nog verder de verbeteren. Zo wordt de A15 straks rechtstreeks aangesloten op de A12 waardoor de nu al snelste en kortste Oost - West verbinding tussen Randstad en Ruhrgebied (onderdeel van de Rhine Alpine Corridor) nog verder verbeterd wordt.

Gunstige ligging

Naast het economisch-logistieke klimaat is ook de kwaliteit van leven erg belangrijk. Hierbij kunt u denken aan middelgrote steden als Arnhem en Nijmegen, met mooie historische binnenstad en een gezellig uitgaansleven, als ook de prachtige natuur en landelijke omgeving zoals de Veluwe, Betuwe of Achterhoek.

1 van de unieke voordelen van Nederland is dat alles relatief dichtbij is, zo bevinden zich meerdere internationale luchthavens, treinstations en havens op max. 1,5 uur rijden. Daarnaast staat Nederland bekend om haar tolerantie, hoge mate van veiligheid, en meertaligheid. Met name in de grens regio spreekt 95% van de professionals 3 talen (Engels, Duits en Nederlands)

 

Flyer Internationale acquisitie kant b

 

Contact 

- Heeft u vragen over de beschikbaarheid van kavels binnen Logistics Valley? 

- Heeft u vragen over typering van logistieke bedrijven binnen Logistics Valley?

- Wilt u meer weten over personeel en de beschikbaarheid daarvan? 

 

U kunt terecht bij:

Oost NL, projectmanager Ellen van der Lei  

E-mail