Wie is Logistics Valley

Wie is Logistics Valley

Organisatie en werkwijze

Regio Rivierenland, regio Nijmegen en Regio Liemers Achterhoek vormen samen de Gelderse logistieke ‘vallei’. Iedere regio heeft zijn eigen unieke kenmerken en dynamiek. En er zijn vragen en thema’s die ons allemaal bezighouden, over de grenzen van onze regio’s heen. Logistics Valley is daarom zo georganiseerd:

  • Uw regio is voor u als ondernemer uw eerste aanspreekpunt.
  • U kunt bij uw regiovertegenwoordiger terecht met vragen en initiatieven. 
  • Uw regiovertegenwoordiger kan u in contact brengen met andere ondernemers en met kenniscentra en onderwijsinstellingen als HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) en ROC’s. Maar ook met Provincie Gelderland en uitvoeringsinstantie Oost NL.
  • Voor vragen en onderwerpen die de regio’s overstijgen, kan uw regiovertegenwoordiger direct contact leggen met stakeholders in een andere regio.
 

'Wij zijn Logistics Valley'. Kort, krachtig en duidelijk. 

Logistics Valley

Logistics Valley verbindt ondernemers, overheid en kenniscentra voor een krachtig, duurzaam en innovatief logistiek Gelderland en helpt u graag verder.

Heeft u vragen die u samen met andere ondernemers wilt oppakken? Wilt u contact leggen met andere (logistieke) ondernemers in Gelderland of uw regio? Met onderwijsinstellingen als HAN of een ROC? Met Provincie Gelderland of een bepaalde gemeente? Door vragen en krachten te bundelen, komen we sneller verder!

Logistics Valley is een initiatief van de drie Gelderse logistieke hotspots, Liemers Achterhoek, Nijmegen en Rivierenland en wordt van harte ondersteund door de Provincie Gelderland die daar ook een programma voor heeft opgezet. Onderwijs- en kenniscentra als de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), ROC’s en uitvoeringsorganisatie Oost NL zijn bij Logistics Valley aangesloten.

Voor contact en meer informatie  Hotspots

 

Projecten

Thema’s en vragen waar u als ondernemer mee te maken krijgt, zijn soms zo breed, dat u ze niet alleen kunt aanpakken. Logistics Valley wil u daarbij helpen, door ondernemers, onderwijs en overheid bij elkaar te brengen. Door vragen en kennis te delen en zo nieuwe kennis te ontwikkelen, werken we samen aan een sterke Gelderse economie.
 

Logistics Valley focust op vier thema’s:

  • arbeidsmarkt,
  • duurzaamheid en innovatie,
  • markt-  en business development,
  • fysieke bedrijfsomgeving

 

Bekijk de projecten   Projecten

 

Missie en Visie

Bekijk de gehele missie en visie van Logistics Valley   Missie/Visie