(Vak)pers duikt op uniek ZEVrachtwagen-project

(Vak)pers duikt op uniek ZEVrachtwagen-project
De ingebruikname van de Renault ZE Vrachtwagen 9 september jl bij Schotpoort Connect Eerbeek, heeft stof doen opwaaien. Wat er in de regio is opgestart, krijgt veel aandacht in de pers. Dat wij met elkaar iets bijzonders neerzetten, realiseren wij ons steeds meer.

Schotpoort Connect heeft van de 9e september een korte sfeerimpressie gemaakt: 

 
Mailtjes en appjes met beeldmateriaal zijn er inmiddels te over; ZE vrachtwagen gesignaleerd in Apeldoorn. ZE vrachtwagen staat voor het rode verkeerslicht enzovoorts. Hij is dan ook nauwelijks over het hoofd te zien! 
  ZE-rijdt-bij-OostNL-627fb002-b17b-4b87-bd8c-0bcc1509bfa8  ZE-voor-vrachtwage-Apeldoorn-6bd63c12-147c-4edb-950b-0eef9ffcaf41

We brengen wat teweeg! 
Lees bijvoorbeeld het item van BigTruck en TransportenMilieu
Ook logistiek.nl komt nog met een video-item.

Alle partijen rijden 1 maand met de opvallend bestickerde Renault-vrachtwagen. Data wordt met elkaar gedeeld. Dit levert waardevolle informatie op voor de deelnemers; is dit een vrachtwagen die wij in onze dagelijkse operatie kunnen inzetten. In het straatbeeld, startend regio Apeldoorn en steeds verder doorschuivend naar de Liemers en Achterhoek, is de vrachtwagen een opvallende verschijning. Voor het project en de deelnemende ondernemers een mooie, en terechte, positieve promotie.

Een stukje dichterbij Zero Emissie!

(beeldmateriaal: Schotpoort Connect en Logistics Valley LiemersAchterhoek)

 
(Vak)pers duikt op uniek ZEVrachtwagen-project