Jong logistiek Nederland

Jong logistiek Nederland

De missie van JLN

Door de professionele ontwikkeling van jong logistiek talent te bevorderen, draagt JLN bij aan de ontwikkeling van de logistieke Sector in Nederland. Dat is onze missie.  

 

Jong Logistiek Nederland (JLN) wil:

  • studenten en pas afgestudeerden in contact brengen met het bedrijfsleven;
  • kennisuitwisseling en -ontwikkeling ondersteunen voor studerend en jong werkend Nederland;
  • samenwerken om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Nederland als logistiek land;
  • studenten en pas afgestudeerden helpen om hun netwerk uit te breiden door hen kennis te laten maken met vakgenoten uit het hele land.

Kennis, contact, carrière

JLN wil dé vereniging zijn die kennis en contacten biedt voor het opbouwen van een succesvolle carrière in de logistieke sector. Kennis, contact en carrière – daar draait het om. 

 

Organisatie

Jong Logistiek Nederland is opgedeeld in vijf regio’s. Twee of drie regioambassadeurs vertegenwoordigen hun regio. Ook in Oost-Nederland (Gelderland en Overijssel) is er een afdeling van JLN. Ambassadeurs in Oost-Nederland zijn: Job Weijkamp, Lars Jansen en Dennis Klunder.

 

JLN-Leden


JLN-awards

In 2017 riep Jong Logistiek Nederland awards in het geroepen om waardering te uiten aan degenen die zich inzetten om iedereen te motiveren om in de logistiek aan de slag te gaan. Er zijn awards in de categorieën: JLN’er van het jaar, logistiek docent van het jaar, logistiek bedrijf van het jaar en logistieke goeroe van het jaar.

Kijk hier wie met de eerste awards naar huis gingen.   Awards

Jaarcongres

Zeven keer organiseerde JLN inmiddels haar jaarcongres. Over thema’s als:  Big data in a small world, JLN to  the future en Stepping out of the Logistics Box. Op 12 oktober 2019 is de volgende editie van het jaarcongres. Over dit congres én alle andere events van JLN vind je hier meer informatie.
 

JLN Nieuwsbrief

Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van Jong Logistiek Nederland ontvangen? Meld je hier aan:

Nieuwsbrief

Contact

E-mail

Voor algemene informatie over JNL:

☎  079 33 00 250